Horoscopul zilei de 20 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 februarie 2019

Superiorii te încarcă cu multe taskuri dificile. Pretențiile pe care le au de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Dacă vei replica cu privire la ceea ce se întâmplă, îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 februarie 2019

Dimineața este liniștită, însă spre mijlocul zilei vei avea parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca profesionistă. Tot ceea ce trăiești te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat recent în legătură cu viața profesională.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 februarie 2019

Dacă te gândești la relocare din cauza unei oportunități profesionale pe care ai așteptat-o dintotdeauna, nu trebuie nici măcar să te mai gândești dacă se merită să riști. În ceea ce privește viața personală, încă te afli în derivă cu privire la lucrurile pe care trebuie să îndeplinești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 februarie 2019

Curiozitatea ta se află la cote maxime pe parcurcul acestei zile. Încerci să afli secrete ale celor din jur deoarece acest tip de cunoaștere îți oferă falsa impresie că deții controlul. Chiar dacă provocările din plan personal sunt cele dintotdeauna, acum te raportezi diferit la tot ceea ce trăiești alături de partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 februarie 2019

Stimularea intelectuală pe care o primești din partea astrelor te ajută să te clasezi detașat în fața celor cu care concurezi la birou. Împlinirea profesională este pentru tine principalul obiectiv pentru anul în curs. Faci tot ceea ce este necesar pentru ca visurile tale să ajungă realitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 februarie 2019

Nu mai crezi în rezoluții, de niciun fel, dar cu toate astea, mintea ta tot încearcă să puncteze anumite dorințe pe care le ai. Mai mult decât atât, acționezi pentru împlinirea lor, indiferent dacă ești susținută sau nu de cei din jur. Rutina nu face parte din viața ta deoarece dinamica se schimbă dintr-un moment într-altul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 februarie 2019

Luna plină prezentă astăzi în casa familiei îți oferă posibilitatea de a privi cu sinceritate spre prorpiul cămin. Eliberarea psiho-emoțională de care ai parte alături de cei dragi te ajută constant să îți recalibrezi starea de spirit. Orice proces de dezvoltare personală în care te afli este de lungă durată.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 februarie 2019

Din păcate, această zi este destinată eșecurilor. Încă de la primele ore ale dimineții ai senzația că toată lumea îți este împotrivă. Deși starea de agitație este profundă, reușești totuși să te implici activ în tot ceea ce se întâmplă la birou deoarece ai nevoie să te simți utilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 februarie 2019

Ziua începe cu invitația la o cină romantică venită din partea persoanei iubite. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 februarie 2019

Cariera este importantă pentru tine, dar realizarea de care ai parte în plan profesional nu te definește ca persoană. Pentru a-ți reîncăra bateriile și a privi lucrurile cu mai multă luciditate, ai nevoie de pauze periodice. În acest sens, este important să nu faci niciun compromis pentru că e în dezavantajul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 februarie 2019

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate. Tot ceea ce trăiești este total imprevizibil. Deși opinia partenerului este importantă în alegerile pe care le faci, aceasta nu este literă de lege pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 februarie 2019

Indiferent dacă tu și partenerul aveți aceleași principii, punctul comun la care ajungeți întotdeauna, satfisface nevoile amândurora. În ultima perioadă, tot mai rar ai făcut compromisuri în plan personal. Această stare de fapt îți oferă echilibru și o stare de vitalitate.
Articole astro