Horoscopul zilei de 20 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Dragostea este pilonul principal în cadrul procesului personal de dezvoltare. Alegi să te înconjori de persoane bune, calde, cu un caracter plăcut și care pot aduce o diferență în viața ta. Indiferent de context, nu te lași impresionată de imaginea de ansamblu.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Treci prin tot felul de experiențe trumatizante și îți dai seama că îți este foarte frică de imprevizibil. Niciodată nu ai fost mai terifiată de acest lucru. Te simți vulnerabilă și expusă. Ai nevoie să îți redresezi gândurile pentru a aduce în viața ta o urmă de optimism.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Tu îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și pentru că tu îți expui vulnerabilitatea. Superiorii te încarcă cu multe taskuri dificile. Pretențiile pe care le au de la tine par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Intenția ta sinceră de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte evidentă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Propriile nevoi sunt diminuate ca importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Anumite aspecte din viaţa ta devin mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Saturn agitat va ”plana” deasupra ta. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile. Fără să îți dai seama de acest aspect, îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului emoțional.     

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 decembrie 2021

Vei fi nevoită să treci prin tot felul de contexte care îți provoacă o senzație de zbucium interior. Cei din jur nu mai au în tine încrederea de altădată și trebuie să faci tot ceea ce este necesar pentru ca lucrurile să se schimbe. Ai nevoie de un restart în ceea ce privește anumite relații de prietenie.
Articole astro