Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare în parte pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți în raport cu o anumită persoană te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată în raport cu o anumită persoană care te rănește. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică și trebuie să vă comunicați sentimentele într-un mod consecvent și asumat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Familia este cea care de multe ori pare că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îți trăiești viața. Indiferent de opiniile pe care le au cei dragi, le respecți, dar nu le iei ca atare deoarece nu crezi în etaloanele altora în raport cu propria viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Tu îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te va ajuta astăzi în contextele în care te vei afla. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil în această situație, dar totuși încerci să fii cât se poate de diplomată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca profesionist.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Astăzi gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 decembrie 2020

Modul în care te implici în toate inițiativele pe care le ai nu lasă celor din jur posibilitatea de a-și expune punctul de vedere. Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările care apar de la un moment la altul. Ziua aceasta de weekend este pentru tine cea mai dificilă din punct de vedere emoțional.
Articole astro