Horoscopul zilei de 20 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Oportunismul face parte din caracterul fiecăruia, chiar dacă unii reușeșc să înșele destul de bine aparențele. Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Ziua aceasta îți va aduce bucurie, emoții constructive și o stare de spirit jovială. În plan personal alegi să nu mai iei lucrurile foarte în serios. Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Chiar dacă apropierea pe care o simți în raport cu o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment care poate fi trecător. Ești conștientă că astăzi nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga plajă de acțiuni. Dacă nu ești implicată într-o relație personală, îți dai seama că ai nevoie să îți fie confirmată sexualitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă, de confuzie, de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Indiferent de ceea ce pretind cei din jur, cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești. De asemenea, această împlinire trebuie să vină și din partea persoanelor de care ești înconjurată, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să scapi de ”persoanele toxice” din viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Acționezi într-un mod rebel în tot ceea ce ține de viața profesională. Neconvenționalul face parte din opțiunile pe care le iei întotdeauna în considerare. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 decembrie 2019

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca profesionist. Tot ceea ce trăiești te va face să resimți mult mai intens deciziile potrivite pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.
Articole astro