Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Mai mereu simți nevoia de a demonstra lucruri celor din jur. Propria viață nu trebuie să fie ca un fel de scenetă pe care trebuie să o ”joci” în fața altora. Cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Agitația din jur din apropierea sărbătorilor are efecte adverse asupra stării tale interioare.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Deși uneori nu îți dai seama de acest lucru, intențiile celor din jur nu sunt dintre cele mai onorabile. Tu ești o fire destul de credulă și dorești să oferi tuturor prezumția de nevinovăție.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta astăzi. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Chiar de dimineață vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale și din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai responsabilități de care nu te poți dezice așa de ușor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 decembrie 2018

În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile, deși te deranjează destul de mult că lumea te privește într-un mod îndoielnic. Cu toate astea, știi că fiecare dintre noi este liber să creadă ce vrea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Din cauza prezenței lui Saturn în zodia ta, astăzi tot ceea ce ține de comunicare se va transforma în adevărate probleme. Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, totuși îți greu să te faci înțeleasă. Din păcate, sistemul tău de valori nu este compatibil cu cel al colegilor de birou.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, și schimbările pe care ți le dorești în viața profesională nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește partea personală, pentru a-ți recăpăta vitalitatea, ai face bine să te retragi din aglomerația din oraș.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 decembrie 2018

În această perioadă a anului, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această zi te pune față în față cu o serie de sentimente intense pe care nu vei ști cum le vei integra în propriul univers interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Datorită unei întâmplări total imprevizivibile, astăzi devii conștientă de un lucru evident, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume predefinit.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. La birou alegi să faci lucrurile în maniera în care ești obișnuită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 decembrie 2018

Un Venus destul de tacticos te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.
Articole astro