Horoscopul zilei de 20 august 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 august 2023

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Atunci când vine vorba de planul profesional, rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 august 2023

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 august 2023

Chiar dacă apropierea pe care o simți în raport cu o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment care poate fi trecător. Ești conștientă că astăzi nu ai prea multă energie și determinare. Vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 august 2023

Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, evită atitudinea defensivă. Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe cei din jur. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 august 2023

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 august 2023

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Indiferent de intențiile pe care le ai, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 august 2023

Un Venus destul de ”tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 august 2023

Anumite aspecte din viaţa ta devin mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 august 2023

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 august 2023

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 august 

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 august 2023

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!
Articole astro