Horoscopul zilei de 20 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 august 2021

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și autentice și denotă o implicare pe termen lung. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta. aAi senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă și mai matură.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 august 2021

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 august 2021

A fi lider trebuie să fie un rol destul de ”alunecos”. Cu toate astea, îl iei în serios, indiferent în ce context social îți este atribuit. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă. Și la birou ești luată drept exemplu de urmat de către colegi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 august 2021

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc în familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 august 2021

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 august 2021

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai încredere în tine!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 august 2021

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 august 2021

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 august 2021

Exprimarea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea între tine și partener. Cu toate astea, alegi să nu o faci. Îți este teamă de ideea acestui compromis emoțional. Din păcate, un astfel de comportament poate aduce dezechilibre profunde în relația pe care o ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 august 2021

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare în parte pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți în raport cu o anumită persoană te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 august 2021

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență. Este important pentru dezvoltarea personală să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 august 2021

Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă. Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe cei din jur. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale.
Articole astro