Horoscopul zilei de 20 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 august 2020

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 august 2020

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 august 2020

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 august 2020

În această perioadă tot ceea ce îți dorești este să reușești să te faci remarcată de superiori. Acesta va fi chiar primul gând cu care te vei trezi. Ai nevoie de o reconfirmare a abilităților din mediul profesional și o cauți cu orice preț și în orice context în care te afli.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 august 2020

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 august 2020

Este evident faptul că Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele! Având în vedere cum te-ai simțit fizic în ultima perioadă te simți motivată să schimbi ceva la ritmul de viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 august 2020

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 august 2020

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze accesarea unei stări interioare calme și rezonabile. În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 august 2020

Din cauza evenimentelor care au avut loc în ultima perioadă, te simți copleștită de starea de stres care îți inundă corpul. Este posibil să fie vorba de un răspuns anxios având în vedere că nu reușești să faci tot ceea ce îți propui, iar tu ești o fire perfecționistă și minuțioasă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 august 2020

Anumite aspecte din viaţa ta devin mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 august 2020

La birou, dar mai ales în viața de zi cu zi, îți place să analizezi totul în detaliu. Deși minuțiozitatea ta dă roade de cele mai multe ori, sunt situații în care viteza este esențială pentru a avea succes. Trebuie să înveți să acționezi în ambele sensuri și să te ”mulezi” și pe context.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 august 2020

Pe parcursul acestei zile ”te calibrezi” la nivel emoțional într-o manieră în care nu ai mai făcut-o până acum. Anxietatea trăită în ultima perioadă te ajută acum să vezi lucrurile cu mai multă claritate. Acum ai în minte obiective bine definite și totul din jur ți se pare mult mai accesibil.
Articole astro