Horoscopul zilei de 20 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 august 2019

Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Astăzi te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 august 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 august 2019

Chiar dacă anumite persoane din viața ta au tendința de a te judeca și de a pune la zid cu fiecare ocazie, este important să nu te lași atrasă în acest joc. Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și din cauza modului în care îți expui tu vulnerabilitatea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 august 2019

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca profesionist.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 august 2019

Intenția ta sinceră de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte evidentă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Propriile nevoi sunt diminuate ca importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 august 2019

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Posesivitatea de care dai dovadă este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 august 2019

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului emoțional. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 august 2019

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de intensitate pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața superiorilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 august 2019

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, în raport cu cei cu care lucrezi zi de zi îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Schimbările bruște de care ai parte în plan personal te scot cu brutalitate din zona de confort.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 august 2019

Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această perioadă este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 august 2019

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre partea a doua a zile ești mai încărcată cu taskuri profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 august 2019

Oportunismul face parte din caracterul fiecăruia, chiar dacă unii reușeșc să înșele destul de bine aparențele. Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă cu cei la care ții.
Articole astro