Horoscopul zilei de 20 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 august 2018

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 august 2018

Intenția ta sinceră de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte evidentă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Propriile nevoi sunt diminuate ca și importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 august 2018

Lucrurile simple de care ai parte astăzi, precum un gest drăguț din partea unei persoane necunoscute sau zâmbetul unui copil îți umplu sufletul de încredere și căldură. Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 august 2018

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul echipei din care faci parte la birou. Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și pentru că tu îți expui vulnerabilitatea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 august 2018

Superiorii te încarcă cu multe taskuri dificile. Pretențiile pe care le au de la tine par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Nu reușești să îți dai seama de ce modul în care se raportează la tine este diferit față de ceilalți colegi. Poate asta este o formă de a-ți testa limitele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 august 2018

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă și acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea. Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de luni pare să fie destul de intensă în plan emoțional. Vei fi pusă la zid de persoane pertinente și cu foarte multe pretenții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 august 2018

Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să găsești echilibru în nimic din ceea ce faci. Deși încerci să te minți în acest sens, nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și ceilalți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 august 2018

Astăzi ești neliniștită, nervoasă și ți-e destul de greu să te controlezi. Activitatea de la birou te împiedică să faci lucrurile așa cum ți-ai dori. Regulile pe care trebuie să le urmezi sunt dintre cele mai stricte. Unora chiar nu le înțelegi nici rostul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 august 2018

Dragostea este pilonul principal în cadrul procesului personal de dezvoltare. Alegi să te înconjori de persoane bune, calde, cu un caracter plăcut și care pot aduce o diferență în viața ta. Indiferent de context, nu te lași impresionată de imaginea de ansamblu.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 august 2018

La birou, mai ales, îți place să analizezi totul în detaliu. Deși minuțiozitatea ta dă roade de cele mai multe ori, sunt situații în care viteza este esențială pentru a avea succes. Trebuie să înveți să acționezi în ambele sensuri și să te ”mulezi” pe context.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 august 2018

Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum reușești să accepți cu maturitate acest lucru. Alegerile pe care le faci aduc vitalitate și sens vieții tale. Îți este mult mai clară poziția pe care trebuie să o adopți pentru a te feri de dezamăgiri sau eșecuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 august 2018

Deși acest început de săptămână se anunță destul de dificil din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional pe care nu îl dezici niciodată. Ai nevoie de ancore de acest gen care să te ajute în fața multor provocări de care vei avea parte.
Articole astro