Horoscopul zilei de 20 aprilie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Tot ceea ce se întâmplă astăzi te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Firea ta sensibilă are de suferit din cauza unui conflict care are loc în familia extinsă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta. Tabieturile sănătoase, precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață, încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să iei o decizie în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Organismul tău are nevoie de o detoxifiere adevărată. Urmează cu strictețe un plan care să te ajute în acest sens. Dacă îți dorești pasiune în viața ta, trebuie doar să te lași condusă de ceea ce simți și să acționezi. Lucrurile iau o întorsătură surprinzătoare în plan personal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Deși în zodia ta Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei zile. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult. Cu toate astea, reușiți să mențineți între voi aceiași stare de armonie dintotdeauna. Din păcate, familia trece prin momente dificile. Îți este destul de greu să integrezi noua realitate apăsătoare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca profesionist. Intenția ta sinceră de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este evidentă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Propriile nevoi sunt diminuate ca importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi. Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi lucrurile propuse. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 aprilie 2022

”Recalibrarea” imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă, dar nu sunt mulți cei care te vor ajuta să te simți iubită și apreciată. În fața situațiilor limită, cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 aprilie 2022

Vibrația energetică pe care o resimți astăzi te ajută să îți duci la îndeplinire obiectivele. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece.
Articole astro