Horoscopul zilei de 20 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Stimularea intelectuală pe care o primești din partea astrelor te ajută să te clasezi detașat în fața celor cu care concurezi la birou. Împlinirea profesională este pentru tine principalul obiectiv pentru anul în curs. Faci tot ceea ce este necesar pentru ca visurile tale să ajungă realitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Luna plină prezentă astăzi în casa familiei îți oferă posibilitatea de a privi cu sinceritate spre prorpiul cămin. Eliberarea psiho-emoțională de care ai parte alături de cei dragi te ajută constant să îți recalibrezi starea de spirit. Orice proces de dezvoltare personală în care te afli este de lungă durată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de intensitate pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă cu cei la care ții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Astăzi tot ceea ce ține de comunicare se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!  Începi să te simți motivată să schimbi ceva și la ritmul de viață. Te gândești tot mai serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Comportamentul celor din jur poate fi privit ca o oglindire a propriei vulnerabilități. Atât timp cât tu nu te iubești, nimeni nu o va face! Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor sau așteptărilor pe care le ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 aprilie 2020

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Starea de spirit pe parcursul acestei este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. În ultima perioadă îți simți tot mai des amenințat echilibrul interior. Totul se petrece în mintea ta din cauza anxietății puternice pe care o resimți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, în raport cu cei cu care ai relații de lungă durată, personale sau profesionale, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Dinamica din cadrul colectivului de la birou oscilează constant și asta te irită destul de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Propriile nevoi sunt întotdeauna diminuate ca importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi. Partenerul tău de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 aprilie 2020

Rutina te ajută să te simți confortabil uneori. În aceiași măsură, este de necontestat faptul că îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Energia intensă pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie.
Articole astro