Horoscopul zilei de 2 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat. Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți ”garantează” întotdeauna dezamăgirea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Încetează să mai aștepți de la cei din jur să ghicească modul în care te simți în anumite contexte. O astfel de așteptare este eronată și îți va aduce dezamăgiri mult mai repede decât te aștepți. De ceva timp nu te simți prea bine din punct de vedere fizic, dar cu siguranța este vorba despre ceva trecător.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Lucrurile, în sfârșit, devin clare și pentru tine. Deși sunt mulți cei care au încercat să îți deschidă ochii cu privire la anumite greșeli, ai persistat în nesăbuință. Niciodată nu este prea târziu însă! Soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile. Pentru a fi bine cu tine ai nevoie de mai mult timp petrecut cu sine. Odată ce acest lucru se va întâmpla, tot ceea ce va avea loc în jurul tău, nu te va mai afecta atât de mult ca în prezent.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Astăzi îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă și armonioasă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Relațiile importante pentru tine se vor bucura de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora. Responsabilitățile pe care le ai și dificultățile financiare care au apărut te fac să îți concentrezi atenția doar către partea profesională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 septembrie 2021

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai, dar nici nu te surprinde în mod absolut. În timp ai învățat să adopți o atitudine diplomată, mai ales atunci când situația pare a fi una fără ieșire. Tragi adânc aer în piept și cauți soluții adevărate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 septembrie 2021

Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. Te consumă psihic orice alegeră greșită pe care o fac cei dragi, mai ales dacă aleg să o facă în ciuda sfatului tău. În ceea ce privește relațiile cu cei din jur, pentru tine nimic nu este superficial sau fără esență.
Articole astro