Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Pui foarte multe întrebări, ești sceptică și confuză și nu acorzi niciodată celui de lângă tine prezumția de nevinovăție. Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci destramă legătura dintre tine și partener. Trebuie să riști mai mult atunci când vine vorba de viața personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Toți cei pe care îi cunoști, te-au dezamăgit sau consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu. Noul timp și schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți mai tot timpul vlăguită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. În plan personal, chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el, cu siguranță ai în jurul tău persoane de care te poți ”agăța”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Marte este destul de ”structurată” din punct de vedere energetic. Orele acestei zile de miercuri te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți ”eșalonezi” energia psihică de care dispui și să fii eficientă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Ești cât de poate de receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar contrar așteptărilor celor din jur, astăzi nu te lași condusă de sentimente sau emoții. Atunci când trebuie să faci lucruri pentru cei din jur, analizezi foarte bine dacă acțiunea ta se merită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Astăzi, dispoziția ta psihică va fi excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pe care până de curând le considerai ca fiind tabu. În această perioadă delicată se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jur te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 septembrie 2020

La birou ai parte de o zi incendiară din cauza disputelor care au loc între colegi și superiori. În această perioadă din viața ta, alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime, ai nevoie de creionarea unor noi obiective.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Uneori acestea pot induce ordine în acele contexte în care ”dezorganizare” este cuvântul de bază. În viața personală astăzi fă tot ceea ce-ți trece prin cap. Ai nevoie de adrenalină și aventură!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este o perioadă potrivită pentru dezvoltarea profesională.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 septembrie 2020

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latură a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.
Articole astro