Horoscopul zilei de 2 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Stai destul de prost la capitolul decizional, știi prea bine asta. Cu toate astea, lucrul de care trebuie să ții cont întotdeauna, se află chiar sub ochii tăi. Este vorba despre a face orice este nevoie pentru a duce o viață echilibrată și armonioasă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Soarta este de partea ta în drumul plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. În ceea ce privește viața profesională, lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională. Indiferent de contextul în care te afli, nu mai trebuie să iei în considerare lista lungă de compromisuri care se impun.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 septembrie 2019

În acest început de săptămână reuşeşti să pui în aplicare orice idee mai neconvențională care îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Accepți cu maturitate aprecierea, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. Astăzi, în zodia ta, Uranus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care știi că nu le vei putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, la birou o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Spre seară alegi să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 septembrie 2019

O viață socială intensă este importantă pentru vitalitatea ta. În aceste zile vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Dispoziția psihică va fi una excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, chiar dacă pe unele le consideri ca fiind tabu. Se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim. La birou începi serviciul cu o dorință neînțeleasă de a te face remarcată cu orice preț.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă un început de septembrie plin de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, mai ales atunci când vine vorba de modul în care te vei organiza în plan profesional. Feedback-ul pe care îl primești în acest sens te va ajuta să îți restructurezi obiectivele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.  Capacitatea ta de a te adapta rapid contextelor profesionale te recomandă ca persoană cheie în cadrul echipei din care faci parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane. Deși ai prefera să adopți o atitudine categorică, știi despre sine că vei ceda destul de repede în fața propriilor sentimente.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 septembrie 2019

Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil. Dacă te gândești să te concentrezi mai mult pe carieră, trebuie să o faci astfel încât relația personală să nu fie afectată. Oganizarea este esențială în acest context.
Articole astro