Horoscopul zilei de 2 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 octombrie 2021

În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Armonia din familie te ajută să rămâi conectată la sine și astfel să nu te lași prea ușor dezechilibrată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Ideea de nou nu a fost niciodată un lucru care să te atragă. Iubești prea mult stabilitatea și rutina. O bună parte din problemele cu care te confrunți în prezent sunt temporare. Starea de nesiguranță pe care o resimți te face însă să uiți complet de propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Pentru a spune că te dezvolți din punct de vedere personal, este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acesta este un proces amplu, continuu și care presupune maturitate, cunoaștere de sine și asumare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Accepți cu maturitate laudele, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional. Ți-ai dori mult mai mult timp pentru sine, dar ești conștientă că această perioadă din viața ta nu îți oferă nicio ”portiță” în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Starea de sănătate îți captează atenția. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent. Îți este din ce în ce mai dificil să le oferi celor dragi ceea ce au nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinire. Indiferent de locul în care te afli în carieră, ai nevoie să îți menții motivația la același nivel.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Deși ai în viața ta persoane care te acceptă întru totul așa cum ești, cariera ta are de suferit din cauza atitudinii fluctuante. De cele mai multe ori este bine să ne oprim din a mai încerca să demonstrăm lucruri. Singura care contează cu adevărat este propria persoană. Conectează-te la sine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare din punct de vedere psihic. Nu mai vrei și nu mai ai timp de pierdut în postura de victimă. Vei dori să te reinventezi și vei fi perseverentă în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală. Acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Sunt persoane care au nevoie de empatie și nu de sfaturile pe care alegi mereu să le oferi. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți în raport cu o anumită persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Un Jupiter destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face să trăiești situații incomode. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă între tine și o persoană importantă pentru tine. Este riscant să faci alegeri pe baza emoțiilor pe care le resimți pe moment.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 octombrie 2021

Comportamentul tău este ambiguu și nu oferă niciun fel de siguranță celor din jur. Spre finele zilei te vei simți răvășită emoțional din cauza unor evenimente neprevăzute. Se pare că viața te ține într-o alertă continuă, indiferent de alegerile pe care le faci.
Articole astro