Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane. Deși ai prefera să adopți o atitudine categorică, știi despre sine că vei ceda destul de repede în fața propriilor sentimente.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Chiar dacă timpul, lucrurile sau orice din jur nu pare să îți fie favorabile, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Prioritatea ta în momentul de față este succesul profesional. Confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele este esențial ca tu să te simți împlinită. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja, chiar dacă unele evenimente te pot dezechilibra emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Treci de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin și nu mai pierde timp și energie cu analiza lor. Această zi se anunță a fi destul de intensă din punct de vedere sentimental.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Astăzi te simți neglijată de anumite persoane pe care tu le consideri importante. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La începutul zilei, totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. Astăzi, în zodia ta, Uranus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Tot ceea ce îți dorești de la cei din viața ta este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, la birou o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Spre seară alegi să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. La birou începi ziua cu o dorință neînțeleasă de a te face remarcată cu orice preț.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 octombrie 2020

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jut te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.
Articole astro