Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, știi că trebuie să fii alături de cei dragi, indiferent de propria stare psihică. Această anulare emoțională nu este însă o decizie înțeleaptă. Dacă tu nu ești bine cu tine, nici celor din jur nu vei putea să le oferi ceea ce au nevoie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Iubirea și aventura sunt cele două catalizatoare ale fericirii tale astăzi. Atracția pe care o simți față de cel de lângă te ajută să visezi cu ochii deschiși la un viitor împreună. Un Jupiter destul de agitat te va face să fii mai mult categorică decât flexibilă în raport cu o anumită categorie de oameni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Astrele ”pulsează” destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Îți oferă confort psihic sprijinul pe care îl primești de la anumite persoane și apreciezi cu adevărat autenticitatea cu care relaționează cu tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 octombrie 2019

În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pa care le consideri tabu. Se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim. Nimic din ceea ce faci în carieră nu te poate descalifica în fața colegilor deoarece ești sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Orice oportunitate care poate apărea, este anulată din start dacă tu nu vei prelua inițiativa.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Astăzi nu te lăsa condusă de partea emoțională! Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Astăzi nu reușești să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus, dar accepți cu maturitate acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu te arunci la compromisuri pe care nu le vei putea susține. O persoană înțeleaptă te-a învățat acest lucru și din acel moment simți că ai devenit o altă femeie. Acum, timpul petrecut cu sine este prioritar pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Aștepți mai multe informații în legătură cu anumite lucruri, dar asta nu înseamnă că persoanele în cauză trebuie să se simtă vinovate pentru că nu ți le oferă. Fiecare dintre noi are propriile priorități.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Deși de obicei îți susții cu vehemență punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți va permite să faci asta. La birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă, dar fără a trece de limitele sociale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Firea impulsivă te duce cu fiecare ocazie spre situații limită. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă la birou. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Oportunitățile de dezvoltare pe care le ai nu se pot concretiza fără ajutorul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Ești cât de poate de receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar contrar așteptărilor celor din jur, astăzi nu te lași condusă de sentimente sau emoții. Atunci când trebuie să faci lucruri pentru cei din jur, analizezi foarte bine dacă acțiunea ta se merită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 octombrie 2019

Prioritățile tale în momentul de față sunt armonia și confortul psihic pe care le trăiești în familie. Retragerea din tot ceea ce înseamnă ”social” are un efect benefic evident asupra stării tale emoționale, chiar dacă uneori îți va fi dificil să recunoști acest lucru.
Articole astro