Horoscopul zilei de 2 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 octombrie 2018

La birou ai parte de o zi incendiară din cauza disputelor care au loc între colegi și superiori. În această perioadă din viața ta, alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime ai nevoie de creionarea unor noi obiective.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Majoritatea deciziilor pe care le iei tind să fie duplicitare. Confuzia pe care comportamentul tău o induce persoanei iubite face ca armonia din relația voastră să se disperseze. Lucrurile nu au fost niciodată mai complicate pentru tine în ceea ce privește viața personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Încă din primele ore ale dimineții vei avea de rezolvat câteva probleme urgente. Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Chiar dacă te simți constransă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Uneori acestea pot induce ordine în acele contexte în care ”dezorganizare” este cuvântul de bază. În viața personală astăzi fă tot ceea ce-ți trece prin cap. Ai nevoie de adrenalină și aventură!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Atât timp cât îți vei repeta care sunt obiectivele pe care dorești să le îndeplinești, o să reușești să îți creionezi pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Ești o fire deschisă și comunicativă. Acest comportament lipsit de constrângeri de orice fel te ajută să eliberezi energia negativă ori de câte ori te simți tensionată. Începutul acesta de săptămână te aduce față în față cu multe situații tensionate și dificile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Pui foarte multe întrebări, ești sceptică și confuză și nu acorzi niciodată celui de lângă tine prezumția de nevinovăție. Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci destramă legătura dintre tine și partener. Trebuie să riști mai mult atunci când vine vorba de viața personală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Configurația astrală a zilei îți condimentează viața sentimentală. În concordanță cu sentimentele tale, îți întorci relatia cu susul in jos. Nicio acțiune a persoanei iubite nu trece neobservată de tine. Tot timpul trebuie să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Ești o persoană geloasă și posesivă. Comportamentul tău este unul distructiv. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 octombrie 2018

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Nu mai ”guști” simțul umorului exagerat al partenerului, iar tot ceea ce zice este luat în mod personal. Poate este vorba de fapt doar de starea ta psihică agitată din cauza problemelor de la birou.
Articole astro