Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru. Nu trebuie să îți petreci viața doar făcându-le pe plac celor din jur. Recunoșterea propriilor nevoi este primordială atunci când vine vorba de calitatea vieții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu ”cedezi” în fața oricui. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

În perioada următoare te vei simți în elementul tău, cum se zice, și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Este indicat să aștepți puțin timp înainte de a-ți declara sentimentele pentru cei pe care îi consideri importanți pentru tine. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu încerca să grăbești acest proces.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Astăzi vei avea parte de suport necondiționat din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai ”ușor de cuprins”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Nu reușești să gasești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Este important, în primul rând, să îți dai seama de acest aspect. Mesajul care îți este astăzi transmis de către astre este acela de a-ți urma intuiția.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de propria persoană. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima ”verigă” prin care filtrezi informațiile. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă inestimabilă de energie negativă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Responsabilitățile pe care le ai și dificultățile financiare care au apărut te fac să îți concentrezi atenția doar către partea profesională. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a tot ceea ce ți întâmplă, lucrurile vor lua amploare și haosul va face parte constant din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Astăzi îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă și armonioasă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 noiembrie 2021

Focusarea va fi esențială astăzi. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund. Îți este foarte bine singură. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. ”Recalibrarea” survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.
Articole astro