Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

A fi înțeleși și acceptați face parte din nevoile primordiale ale fiecăruia dintre noi. Un Marte destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face să trăiești situații incomode. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă între tine și o persoană importantă pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Tabieturile nesănătoase pe care le ai ajung să îți dicteze întreaga viață. Este momentul potrivit să faci ceva pentru sănătatea ta. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Astrele sunt destul de îngăduitoare cu tine. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Astăzi la birou ai de luat decizii importante. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Înainte de a face orice mișcare strategică, cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai. Riscurile este posibil să existe la orice pas, dar asta nu trebuie să îți influențeze în niciun fel motivația.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Se pare că în această perioadă ai nevoie de o altfel de recunoaștere la nivel intim. Persoana iubită este un adevărat sprijin pentru tine, dar acest fapt nu anulează nevoia ta de a fi independentă și de a petrece timp cu sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Se întâmplă tot mai des în ultima perioadă să ai senzația că te afli într-un circuit din care nu știi cum să ieși. Totul se întâmplă de parcă ai trăi viețile altor oameni. Ai nevoie să intri în contact cu propriile emoții pentru a discerne ceea ce este și ceea ce nu este adevărat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Intensitatea evenimentelor de care ai parte în plan personal te scot din zona de confort. Resimți o nevoie acută de eliberare a tensiunii psihice acumulate. Te simți obosită, prea obosită. Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a fi sinceră cu tine însuți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Este posibil ca în această perioadă să treci printr-o criză existențială generată de unele frustrări mai vechi. Sentimentele pe care le ai pentru persoana iubită îți oferă cadrul necesar pentru a avea mai multă încredere în propria persoană, indiferent de ceea ce ți se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Nimic din ceea ce îți propui nu este îndeplinit cu ușurință. Obstacole ți se expun la orice pas. Chiar dacă îți este dificil să crezi acest lucru, soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. Rămâi încrezătoare!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 noiembrie 2020

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.
Articole astro