Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

În această perioadă din viața ta, alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime ai nevoie de noi obiective profesionale. Aici, în carieră, întâmpini destul de multe dificultăți atunci când îți dorești să te faci auzită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Astăzi, dispoziția ta psihică va fi excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele care până de curând le considerai ca fiind tabu. Se pare că în această perioadă ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Astrele acționează în defavoarea ta. Deși îți susții mereu punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți permite să faci asta. La birou ai de luat decizii importante. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Înainte de a lua orice decizie, cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Responsabilitățile pe care le ai și dificultățile financiare care au apărut te fac să îți concentrezi atenția doar către partea profesională. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a tot ceea ce ți întâmplă, lucrurile vor lua amploare și haosul va face parte constant din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demostra abilitățile. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, îți dai seama că demersurile pe care le faci în această direcție te scot din zona de confort și zbuciumul interior pe care îl trăiești este definitoriu.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Indiferent de starea ta interioară, vrei întotdeuna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Prioritatea ta în momentul de față este succesul profesional. Confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele este esențial ca tu să te simți împlinită. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja, chiar dacă unele evenimente te pot dezechilibra emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Se pare că ai nevoie din partea persoanei iubite de o recunoaștere la nivel intim. Starea ta interioară este greu de descifrat de către persoane care nu te cunosc cu adevărat. Dacă astăzi vei fi la birou, începi munca cu o dorință ușor nesăbuită de a te face remarcată cu orice preț.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Firea temperamentală ta va face să trăiești întotdeauna momente de neconcordanță socială ca cele de astăzi. Apropierea emoțională pe care o trăiești în raport cu o anumită persoană îți confirmă sentimentele pe care le nutrești pentru aceasta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 noiembrie 2018

Este indicat să aștepți puțin timp înainte de a-ți declara sentimentele pentru cei pe care îi consideri importanți pentru tine. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu încerca să grăbești acest proces.
Articole astro