Horoscopul zilei de 2 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 martie 2022

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 martie 2022

Împăcarea cu sine pe care ți-o induce apropierea emoțională față de cei din jur pe care o trăiești în această perioadă, te ajută să te ”vindeci” de dureri profunde. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. Această zi de miercuri este potrivită pentru relaxare și momente cu tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 martie 2022

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 martie 2022

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 martie 2022

Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Nesiguranța emoțională în care trăiești este resimțită și de cei apropiați și fiecare persoană va încerca să afle ce se întâmplă cu tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 martie 2022

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 martie 2022

Chiar dacă timpul, lucrurile sau orice din jur nu pare să îți fie favorabile, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 martie 2022

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 martie 2022

Prioritatea ta în momentul de față este succesul profesional. Confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele este esențial ca tu să te simți împlinită. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja, chiar dacă unele evenimente te pot dezechilibra emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 martie 2022

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 martie 2022

Astăzi, în zodia ta, Uranus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Tot ceea ce îți dorești de la cei din viața ta este onestitatea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 martie 2022

Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Astrele sunt destul de îngăduitoare cu tine. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior.
Articole astro