Horoscopul zilei de 2 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 martie 2021

Starea ta de sănătate nu este deloc una favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din punct de vedere emoțional și te simți fără resurse. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 martie 2021

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 martie 2021

Comportamentul tău este unul distructiv și ambiguu. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Astrele par să îți impună un stil de viață haotic, dar tu reușești să te organizezi destul de bine, indiferent de context.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 martie 2021

Odată ce îți concentrezi atenția asupra obiectivelor profesionale sau investițiilor financiare pierzi din vedere un aspect important, starea ta interioară. Unele decizii care par a fi corecte sau acele ”mutări” pertinente în carieră pot ascunde de fapt altfel de lucruri. Este important să fii pragmatică și calculată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 martie 2021

Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Indiferent de cât de ciudată vei fi pe parcursul zilei, spre seară simți că armonia și încrederea se întorc în viața ta. Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 martie 2021

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 martie 2021

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 martie 2021

Gândurile constructive te ajută întotdeauna să îţi modelezi cariera după propriile obiective. Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci și tu. Atunci când vine vorba de prieteni, modul în care îți dorești să fii percepută este total diferit față de ceea ce exprimi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 martie 2021

Este posibil ca în această perioadă să treci printr-o criză existențială generată de unele frustrări mai vechi. Sentimentele pe care le ai pentru persoana iubită îți oferă cadrul necesar pentru a avea mai multă încredere în propria persoană, indiferent de ceea ce ți se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 martie 2021

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea și de aceea conflictele vor fi mereu prezente în viața ta.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 martie 2021

Chiar dacă timpul, lucrurile sau orice din jur nu pare să îți fie favorabile, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 martie 2021

Ești cât de poate de receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar contrar așteptărilor celor din jur, astăzi nu te lași condusă de sentimente sau emoții. Atunci când trebuie să faci lucruri pentru cei din jur, analizezi foarte bine dacă acțiunea ta se merită.
Articole astro