Horoscopul zilei de 2 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 martie 2020

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 martie 2020

Încetează să mai aștepți de la cei din jur să ghicească modul în care te simți în anumite contexte. O astfel de așteptare este eronată și îți va aduce dezamăgiri mult mai repede decât te aștepți. De ceva timp nu te simți prea bine din punct de vedere fizic, dar cu siguranța este vorba despre ceva trecător.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 martie 2020

Astăzi te simți neglijată de anumite persoane pe care tu le consideri importante. Ești conștientă că de cele mai multe ori ești pe cont propriu, dar tocmai această conștientizare este ceea ce te sperie cel mai mult. Ai nevoie de sprijin emoțional și de afecțiune.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 martie 2020

Treci de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin și nu mai pierde timp și energie cu analiza lor. Această zi se anunță a fi destul de intensă din punct de vedere sentimental.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 martie 2020

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 martie 2020

Ești o maestră a cuvintelor, dar sunt mulți cei care așteaptă mai mult decât atât de la tine. Indiferent de dispoziția pe care o ai astăzi, te ”arunci” voit dintr-o stare emoțională în alta tocmai pentru a afla mai multe despre propriile limite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 martie 2020

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 martie 2020

Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu cedezi în fața oricui. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile sau nemulțumirile. Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai astăzi. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 martie 2020

Colegii de birou văd în tine un adevărat adversar, iar acest lucru este de fapt ceea ce îți dorești. Ai nevoie de competiție pentru a pune în aplicare abilitățile pe care le deții. Motivația care îți ghidează acțiunile nu poate fi zdruncinată la primul eșec.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 martie 2020

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara sentimentele pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 martie 2020

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți ”garantează” întotdeauna dezamăgirea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 martie 2020

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.
Articole astro