Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 martie 2019

Dacă încă ai rămas ancorată în anumite evenimente din trecut, este momentul să ”te eliberezi”. Magnitudinea deciziilor din viața ta iau amploare atunci când implicațiile acestora au efect evident asupra stării tale emoționale. Fii mai precaută!  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 martie 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Uneori acestea pot induce ordine în acele contexte în care ”dezorganizare” este cuvântul de bază. În viața personală astăzi fă tot ceea ce-ți trece prin cap. Ai nevoie de adrenalină și aventură!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 martie 2019

Vibrațiile de care ești înconjurată sunt difuze. Din păcate, la tine ajunge sub o formă mult prea opacă mesajul pe care cei din jur încearcă să ți-l transmită. Dimineața aceasta începe într-un mod glorios pentru tine având în vedere deciziile înțelepte pe care le vei lua.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 martie 2019

Nu te mai învinovăți pentru faptul că soliciți celor din jur clarificări asupra unor decizii care te afectează și pe tine! Este dreptul tău să fii pusă la curent cu toate aceste aspecte. Partea a doua a acestei zile este dedicată familiei deoarece ai nevoie să fii înconjurată de cei dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 martie 2019

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jut te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 martie 2019

Te simți blocată și nemotivată. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. În ciudat acestui lucru, mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 martie 2019

Parteneriatele din viața ta au la bază încrederea și susținerea reciprocă. Indiferent de contextele sociale în care te vei afla astăzi, vei reuși să acționezi astfel încât să îți menții în limite rezonabile propriul echilibru psihic. Ziua aceasta de weekend te apropie mai mult de cei dragi deoarece petreceți timp de calitate împreună.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 martie 2019

Acest sfârșit de săptămână este unul productiv. Ai o stare de spirit pozitivă, ești sigură pe pașii pe care îi faci, iar provocările de care ai parte te ajută să treci peste limitele autoimpuse. Încrederea în sine este ceva care se construiește în timp, iar tu depui efort susținut în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 martie 2019

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 martie 2019

Astrele acționează în defavoarea ta. Deși îți susții mereu punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți permite să faci asta. Dacă astăzi tr afli la birou, ai de luat decizii importante. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Înainte de a lua orice decizie, cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 martie 2019

Începând cu acest weekend, îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți reîncarci bateriile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 martie 2019

Inspirația de care ai parte astăzi te ajută să pui câteva fundamente esențiale unor legături importante din viața ta. Deciziile pe care le iei în plan profesional îți oferă o plajă mai largă de opțiuni. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi reprezintă totul pentru tine.
Articole astro