Horoscopul zilei de 2 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 mai 2021

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 mai 2021

Astăzi nu te lăsa condusă de sentimente sau emoții. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Fire sensibilă, ești mereu îngrijorată pentru toți membrii familiei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 mai 2021

Ideea de nou nu a fost niciodată un lucru care să te atragă. Iubești prea mult stabilitatea și rutina. O bună parte din problemele cu care te confrunți în prezent sunt temporare. Însă în acest ”proces de îngrijorare”  ajungi să uiți complet de propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 mai 2021

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 mai 2021

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera.  Nu mai ”guști” simțul umorului exagerat al partenerului, iar tot ceea ce zice este luat în mod personal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 mai 2021

Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci în această perioadă poate destrăma legătura emoțională dintre tine și partener. Trebuie să faci mai multe compromisuri atunci când vine vorba de viața personală, chiar dacă acest lucru ți se pare ceva clișeic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 mai 2021

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 mai 2021

Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Nesiguranța emoțională în care trăiești este resimțită și de cei apropiați și fiecare persoană va încerca să afle ce se întâmplă cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 mai 2021

Magnetismul tău natural îi atrage de partea ta pe cei din jur. În noul început din carieră ai nevoie de susținerea celorlalți, iar ceea ce trăiești trebuie să îți dea încredere în propriile visuri. Firea carismatică și intuiția sunt principalii tăi aliați în contextele profesionale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 mai 2021

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi tind să îți demonstreze contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Într-adevăr, emoțiile tale sunt complet dezorganizate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 mai 2021

A fi înțeleși și acceptați face parte din nevoile primordiale ale fiecăruia dintre noi. Un Marte destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face să trăiești situații incomode. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă între tine și o persoană importantă pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 mai 2021

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.
Articole astro