Horoscopul zilei de 2 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 mai 2019

Tot ceea ce îți dorești de la cei din viața ta este onestitatea. Nu îți place să ți se ascundă lucruri pe premisa că în acest fel ți se oferă protecție. Preferi să trăiești tot ceea ce este de trăit, fără a te eschiva din fața provocărilor, de orice fel.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 mai 2019

Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Indiferent de cât de ciudată vei fi pe parcursul zilei, spre seară simți că armonia și încrederea se întorc în viața ta. Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 mai 2019

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 mai 2019

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acesastă confuzie care devine tot mai persistentă este pentru tine cel mai dificil lucru din viața ta de până acum. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 mai 2019

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 mai 2019

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 mai 2019

Asupra ta își exercită energia un Saturn destul de precaut care încearcă să te ferească de deciziile riscante. Lucrurile se precipită destul de mult în activitatea de la birou. Nimeni nu pare să mai înțeleagă sensul noțiunii ”bun simț„. Este important pentru starea ta interioară să îți analizezi puțin sentimentele și emoțiile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 mai 2019

Ceea ce trăiești astăzi este o adevarată lecție de viață deoarece te ajută să iei decizii importante pentru tine. Încă de dimineață oferi celor din jur o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegi să mergi la birou, vei flirtra foarte mult cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 mai 2019

Starea ta de sănătate nu este deloc una favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din punct de vedere emoțional și te simți fără resurse. Familia și cariera te solicită peste măsură. Ai senzația că timpul pentru propria persoană este inexistent.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 mai 2019

Tentațiile din jur nu vor fi ușor de combătut. Energia lui Jupiter rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. Inspirația îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci, iar asta face din tine o persoană norocoasă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 mai 2019

Odată ce îți concentrezi atenția asupra obiectivelor profesionale sau investițiilor financiare pierzi din vedere un aspect important, starea ta interioară. Unele decizii care par a fi corecte sau acele ”mutări” pertinente în carieră pot ascunde de fapt altfel de lucruri. Este important să fii pragmatică și calculată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 mai 2019

Tensiunea de care ai parte în anumite relații nu te mai consumă psihic ca în trecut. Acum ești focusată pe alte lucruri și o să alegi să prioritizezi totul altfel deoarece de multe ori te-ai neglijat. Oricât de mult negi asta, programul încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice.
Articole astro