Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 mai 2018

Astăzi alegi să elimini din viața ta lucrurile neesențiale. De asemenea, faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Deși colegii de birou nu îți sunt pe plac, eviți cât poți de mult conflictele cu ei. Ai nevoie de armonie în jur pentru a face față provocărilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 mai 2018

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi. Te lași cuprinsă de resentimente. Ajungi într-un impas emoțional care va fi dificil de depășit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 mai 2018

Intensitatea evenimentelor de care ai parte în plan personal te scot din zona de confort. Resimți o nevoie acută de eliberare a tensiunii psihice acumulate. Te simți obosită, prea obosită. Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a fi sinceră cu tine însuți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 mai 2018

Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli. Încrederea în sine în plan profesional nu este la același nivel cu cea din plan personal. Când vine vorba de relațiile importante pentru tine, o dai în bară mult prea des.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 mai 2018

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 mai 2018

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. La birou ai parte de o zi incendiară din cauza disputelor care au loc între colegi și superiori.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 mai 2018

În această perioadă din viața ta, alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime ai nevoie de noi obiective profesionale. Aici, în carieră, întâmpini destul de multe dificultăți atunci când îți dorești să te faci auzită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 mai 2018

Majoritatea deciziilor pe care le iei tind să fie duplicitare. Confuzia pe care comportamentul tău o induce persoanei iubite face ca armonia din relația voastră să se disperseze. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Ești singura care deține răspunsurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 mai 2018

Astăzi ai parte de activitate intensă la birou. Încă din primele ore ale dimineții vei avea de rezolvat câteva probleme urgente. Este momentul potrivit să faci ceva pentru sănătatea ta. Tabieturile nesănătoase pe care le ai ajung să îți dicteze întreaga viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 mai 2018

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea. La birou nu se întâmplă nimic notabil pe parcursul acestei zile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 mai 2018

Nu reușești să gasești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare. Este important, în primul rând, să îți dai seama de acest aspect.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 mai 2018

Astăzi, dispoziția ta psihică va fi excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele care până de curând le considerai ca fiind tabu. Se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim. La birou începi serviciul cu o dorință ușor nesăbuită de a te face remarcată cu orice preț.
Articole astro