Horoscopul zilei de 2 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iunie 2019

Se întâmplă tot mai des în ultima perioadă să ai senzația că te afli într-un circuit din care nu știi cum să ieși. Totul se întâmplă de parcă ai trăi viețile altor oameni. Ai nevoie să intri în contact cu propriile emoții pentru a discerne ceea ce este și ceea ce nu este adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iunie 2019

Gândurile constructive te ajută întotdeauna să îţi modelezi cariera după propriile obiective. Cei din jur îşi consideră propriul timp la fel de preţios precum o faci și tu. Atunci când vine vorba de prieteni, modul în care îți dorești să fii percepută este total diferit față de ceea ce exprimi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iunie 2019

Este posibil ca în această perioadă să treci printr-o criză existențială generată de unele frustrări mai vechi. Sentimentele pe care le ai pentru persoana iubită îți oferă cadrul necesar pentru a avea mai multă încredere în propria persoană, indiferent de ceea ce ți se întâmplă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iunie 2019

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Planurile tale de viitor nu au esență și în nicio zi care trece nu te apropii de îndeplinirea lor pentru că pur și simplu nu acționezi în acest sens.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iunie 2019

Nimic din ceea ce îți propui nu este îndeplinit cu ușurință. Obstacole ți se expun la orice pas. Chiar dacă îți este dificil să crezi acest lucru, soarta este de partea ta în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. Rămâi încrezătoare!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iunie 2019

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea și de aceea conflictele vor fi mereu prezente în viața ta.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iunie 2019

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Este momentul potrivit să faci ceva pentru sănătatea ta. Tabieturile nesănătoase pe care le ai ajung să îți ”dicteze” întreaga viață.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iunie 2019

Firea impulsivă te va duce destul de des spre situații limită. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă printre cei dragi. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iunie 2019

Mai multă precauție în raport cu ceea ce faci și deciziile pe care le iei te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu mai încerca să forțezi anumite contexte sau să acționezi în necunoștință de cauză!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iunie 2019

Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Nici în trecut nu ai putut fi împiedicată în vreun fel să faci lucruri mărețe pentru propria persoană, iar acest aspect nu trebuie să se schimbe.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iunie 2019

Claritatea și autenticitatea de care ai parte în plan personal sunt reconfortante. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți invincibilă atunci când vine vorba de provocări profesionale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iunie 2019

Intensitatea evenimentelor de care ai parte în plan personal te scot din zona de confort. Resimți o nevoie acută de eliberare a tensiunii psihice acumulate. Te simți obosită, prea obosită. Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a fi sinceră cu tine însuți.
Articole astro