Horoscopul zilei de 2 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iunie 2018

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea. Dacă alegi să mergi la birou, nu se întâmplă nimic notabil pe parcursul acestei zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iunie 2018

Nu reușești să gasești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală. Tot ceea ce simți se proiectează negativ și inconștient și asupra carierei.  Este important, în primul rând, să îți dai seama de acest aspect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iunie 2018

Se pare că ai nevoie de o altfel de recunoaștere la nivel intim. Starea ta interiroară este greu de descifrat de către persoane care nu te cunosc în detaliu. Dacă astăzi vei fi la birou, începi munca cu o dorință ușor nesăbuită de a te face remarcată cu orice preț.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iunie 2018

Ești sensibilă și mereu ingrijorată pentru toți membrii familiei. O mare parte dintre ei întâmpină dificultăți, de toate felurile, în aceasta perioadă. O bună parte din probleme sunt temporare însă, iar acest ”proces de grijă”, pe tine te face să uiți complet de propria persoană.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iunie 2018

Astăzi alegi să elimini din viața ta lucrurile neesențiale sau superficiale. De asemenea, faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Schimbarea pe care o susțin astrele de ceva timp, începe să prindă contur și în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iunie 2018

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi. Firea temperamentală ta va face să trăiești întotdeauna momente de neconcordanță socială ca cele de astăzi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iunie 2018

Pe parcursul zilei ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Vrei întotdeuna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iunie 2018

Dispoziția ta psihică este excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele care până de curând le considerai ca fiind tabu, doar pentru a-ți irita partenerul. Ți-ai ales prost momentul pentru a-ți manifesta nevoie de control deoarece acesta va fi destul de tranșant cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iunie 2018

Totul în jurul tău se derulează în mare viteză. Asupra ta își exercită energia un Saturn destul de precaut care încearcă să te ferească de deciziile riscante. Lucrurile se precipită destul de mult în activitatea de la birou. Nimeni nu pare să mai înțeleagă sensul noțiunii ”bun simț„.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iunie 2018

Este important pentru starea ta interioară să îți analizezi puțin sentimentele și emoțiile. În ciuda bunei tale intenții, lucrurile sunt foarte ușor de interpretat într-un sens negativ. Sunt persoane în viața ta care nu vor aprecia niciodată nimci din ceea ce vei realiza.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iunie 2018

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este o perioadă potrivită pentru dezvoltarea ta profesională.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iunie 2018

Iubirea și aventura sunt cele două catalizatoare ale fericirii tale astăzi. Atracția pe care o simți față de cel de lângă te ajută să visezi cu ochii deschiși la un viitor împreună. Un Jupiter destul de agitat te va face să fii mai mult categorică decât flexibilă în raport cu o anumită categorie de oameni.
Articole astro