Horoscopul zilei de 2 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iulie 2022

Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci în această perioadă poate destrăma legătura emoțională dintre tine și partener. Trebuie să faci mai multe compromisuri atunci când vine vorba de viața personală, chiar dacă acest lucru ți se pare ceva clișeic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iulie 2022

Ești o persoană geloasă și posesivă. Comportamentul tău este unul distructiv. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. În ceea ce privește proiectele personale, ai parte de întârzieri și schimbări bruște de situații. Tot ceea ce trăiești te va afecta destul de puternic, pe toate planurile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iulie 2022

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iulie 2022

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jur te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iulie 2022

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile de weekend este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane. Fii blândă cu tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iulie 2022

În această perioadă, duci o luptă interioară dură. Ceea ce i se întâmplă unei persoane dragi ție, te dărâmă din punct de vedere psihic și simți că nu ai la îndemână suficiente ancore pentru a te reechilibra. În primul rând, lasă-te ajutată! Ai nevoie de cei dragi pentru a-ți oferi ancorele emoționale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iulie 2022

Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. În plan personal, chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el, cu siguranță ai în jurul tău persoane de care te poți ”agăța”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iulie 2022

Dispoziția psihică va fi una excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, chiar dacă pe unele le consideri ca fiind tabu. Se pare că ai nevoie de o altfel de recunoaștere la nivel intim. Dacă astăzi ești la birou, începi serviciul cu o dorință neînțeleasă de a te face remarcată cu orice preț.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iulie 2022

Încetează să mai aștepți de la cei din jur să presupună modul în care te simți în anumite contexte. O astfel de așteptare este eronată și îți va aduce dezamăgiri mult mai repede decât te aștepți. De ceva timp nu te simți prea bine din punct de vedere fizic, dar cu siguranța este vorba despre ceva trecător.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iulie 2022

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iulie 2022

În ceea ce privește viața profesională, lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitatea emoțională de care ai nevoie. Indiferent de contextul în care te afli, nu mai trebuie să iei în considerare lista lungă de compromisuri care se impun.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iulie 2022

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.
Articole astro