Horoscopul zilei de 2 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iulie 2021

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iulie 2021

Simți nevoia să rămâi ”trează” din punct de vedere psihic deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, te sperie. Evenimentele din viața ta au caracter distructiv, mai ales că din nimic din ceea ce se întâmplă nu se află sub controlul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iulie 2021

Astrele acționează în defavoarea ta. Deși de obicei îți susții punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți permite să faci asta. Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iulie 2021

În această perioadă duci o luptă interioară dură. Ceea ce i se întâmplă unei persoane dragi ție, te dărâmă din punct de vedere psihic și simți că nu ai la îndemână suficiente ancore pentru a te reechilibra. Lasă-te ajutată! Ai nevoie de cei dragi, cu siguranță.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iulie 2021

Atitudinea drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Această zi călduroasă este potrivită pentru plimbări în aer liber.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iulie 2021

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te focalizezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să le oferi umărul celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iulie 2021

Persoanele toxice din viața ta au tendința să rămână prezente atât timp cât tu nu le zici clar și răspicat ceea ce îți dorești de la ele. Modul condiționat în care îți oferă afecțiune te face să îți pui întrebări extrem de dure în raport cu proprie identitate emoțională.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iulie 2021

Marte poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Constant ești nemulțumită de cei din jur, iar această stare de spirit atrage după sine conflicte, reproșuri și nopți nedormite din cauza agitației interioare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iulie 2021

Claritatea de care ai parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te repune pe picioare. Astăzi petreci o zi reușită alături de familie și prieteni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iulie 2021

Persoana iubită ți se alătură cu susținere și iubire pe drumul anevoios pe care îl parcurgi în plan profesional. Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iulie 2021

Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți că duci o viață dezorganizată. Nimic din ceea ce se întâmplă însă nu pare să atenueze indiferența ta față de acest aspect. La birou te lași subminată de anumite persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară pentru a riposta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iulie 2021

Tu ești singura care poate minimaliza modul în care te lași afectată de părerile celor din jur. Odată ce limitele pe care le impui sunt foarte clare, mai ales pentru tine, nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu va putea ”prejudicia” echilibrul tău interior.
Articole astro