Horoscopul zilei de 2 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iulie 2020

Vibrațiile astrelor îți oferă un început de zi plin de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, mai ales atunci când vine vorba de modul în care te vei organiza în plan profesional. Feedback-ul pe care îl primești în acest sens te va ajuta să îți restructurezi obiectivele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iulie 2020

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iulie 2020

Astăzi vei avea parte de suport necondiționat din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai ”ușor de cuprins”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iulie 2020

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iulie 2020

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iulie 2020

Focusarea va fi esențială astăzi. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singură. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. ”Recalibrarea” survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iulie 2020

Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. De fapt, tot ceea ce îți dorești cu adevărat este să pierzi controlul. Ai nevoie de eliberare și orice constrângere pe care vei reuși să o anulezi, chiar va aduce multă libertate la nivel psihic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iulie 2020

Toate demersurile pe care le faci pentru propria stare de bine dau rezultate. Astăzi, în zodia ta, Uranus se va află într-o poziție retrogradă, iar acest lucru te va influența destul de mult la nivel energetic. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iulie 2020

Îți dai seama că deși unele alegeri ți-au provocat suferință, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” propriul echilibru interior. Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iulie 2020

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide! Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iulie 2020

Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iulie 2020

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă trebuie să investești timp și energie în dezvoltarea personală.
Articole astro