Horoscopul zilei de 2 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iulie 2019

Chiar dacă timpul, lucrurile sau orice din jur nu pare să îți fie favorabile, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iulie 2019

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iulie 2019

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iulie 2019

Începutul acestei zile aduce în prim plan nevoia de a intra în contact cu acele persoane care conteaxă cu adevărat pe tine. Dai telefoane, stabilești întâlniri și îți faci planuri pentru weekend. La birou nu ai prea multe taskuri care să te provoace și de aceea totul decurge în ritmul pe care îl știi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iulie 2019

Astăzi îți aloci o pauză binemeritată de la tot ceea ce trăiești și te retragi într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți recapeți vitalitatea psihică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iulie 2019

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jut te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iulie 2019

În perioada aceasta partea financiară prezintă importanţă majoră în relația pe care o ai. Eşti o fire independentă din acest punct de vedere și nu accepți concesii de niciun fel. Atunci când vine vorba de decizii familiale, le iei doar după ce discuți despre toate aspectele cu persoanele implicate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iulie 2019

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iulie 2019

Comportamentul tău este unul distructiv și ambiguu. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Astrele par să îți impună un stil de viață haotic, dar tu reușești să te organizezi destul de bine, indiferent de context.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iulie 2019

Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Momentele frumoase pe care le petreci în familie te ajută să te reconectezi la propriul sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iulie 2019

Astăzi, dispoziția ta psihică va fi excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pe care până de curând le considerai ca fiind tabu. În această perioadă delicată se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iulie 2019

Toți cei din jur pot spune despre tine că te lași mult prea repede influențată de părerile altora. Nu reușești să te raportezi doar la propriile nevoi sau emoții atunci când iei decizii, iar asta face din tine o persoană vulnerabilă. Incontestabil.
Articole astro