Horoscopul zilei de 2 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 iulie 2018

Ești o persoană geloasă și posesivă. Comportamentul tău este unul distructiv. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă și armonioasă. La birou astăzi ai parte de întârzieri și schimbări bruște de situații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 iulie 2018

Firea impulsivă te va duce destul de des spre situații limită. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă la birou. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 iulie 2018

Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Nici în trecut nu ai putut fi împiedicată în vreun fel să faci lucruri mărețe pentru propria persoană, iar acest aspect nu trebuie să se schimbe.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 iulie 2018

Ești mult prea impulsivă. Ar fi indicat să mai aștepți puțin timp înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 iulie 2018

La birou ai de luat decizii importante încă din primele ore ale dimineții. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai. Atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 iulie 2018

Adori când toate lucrurile merg așa cum îți propui și de aceea ești mereu în mijlocul acțiunii. Astăzi te lași absorbită de nevoia de a face cât mai multe lucruri pentru propria persoană, așa că nu te vei dezice din fața oportunităților de acest gen. Ai nevoie de o reinventare personală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 iulie 2018

Vrei întotdeuna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Nu o să înțelegi niciodată nevoia unora de a critica absolut totul din jurul lor. Te irită acest tip de comportament.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 iulie 2018

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 iulie 2018

La birou vei enerva multă lume cu atitudinea ta opulentă. Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Poate standardele tale sunt mult prea înalte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 iulie 2018

Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă niciun avantaj palpabil. Poate fi doar o mască socială. În spatele ei, tu să rămâi la fel de neîncrezătoare în propriile capacități.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 iulie 2018

Este foarte evident faptul că te afli într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Ziua se anunță dificilă prin prisma situațiilor de care vei avea parte la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 iulie 2018

Sunt persoane care au mai multă nevoie de empatia ta decât sfaturile pe care le poți oferi. A fi înțeleși și acceptați face parte din nevoile primordiale ale fiecăruia dintre noi. Un Marte destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face să trăiești situații incomode.
Articole astro