Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale și a inhibării în fața necunoscutului. Indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională, modul în care acționezi se mulează perfect pe sistemul tău de principii morale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Este început de an și mintea este din nou în acea dispoziție de a programa și a visa la tot felul de rezoluții. Din păcate, nimic nu poate deveni realitate dacă tu nu vei acționa în acest sens. Majoritatea intrigilor de care ai parte astăzi sunt și cele care te vor ajuta să găsești răspunsuri la multe întrebări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi. Din păcate, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Astăzi nu te lăsa condusă de sentimente sau emoții. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Fire sensibilă, ești mereu îngrijorată pentru toți membrii familiei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu te arunci la compromisuri pe care nu le vei putea susține. O persoană înțeleaptă te-a învățat acest lucru și din acel moment simți că ai devenit o altă femeie. Acum, timpul petrecut cu sine este prioritar pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Ești cât de poate de receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar contrar așteptărilor celor din jur, astăzi nu te lași condusă de sentimente sau emoții. Atunci când trebuie să faci lucruri pentru cei din jur, analizezi foarte bine dacă acțiunea ta se merită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Partenerul este alături de tine în drumul plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgi. În ceea ce privește viața profesională, lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională. Indiferent de contextul în care te afli, nu mai trebuie să iei în considerare lista lungă de compromisuri care se impun.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Accepți cu maturitate aprecierea, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional. Ziua aceasta de la început de an este destul de confuză din punct de vedere personal. Te simți atrasă de tot felul de perspective, dar nimic nu pare a fi tangibil.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 ianuarie 2023

Ești o maestră a cuvintelor, dar sunt mulți cei care așteaptă mai mult decât atât de la tine. Indiferent de dispoziția pe care o ai astăzi, te ”arunci” voit dintr-o stare emoțională în alta tocmai pentru a afla mai multe despre propriile limite.
Articole astro