Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Se pare că ai nevoie din partea persoanei iubite de o recunoaștere la nivel intim. Starea ta interioară este greu de descifrat de către persoane care nu te cunosc cu adevărat. Dacă astăzi vei fi la birou, începi munca cu o dorință ușor nesăbuită de a te face remarcată cu orice preț.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Responsabilitățile pe care le ai și dificultățile financiare care au apărut te fac să îți concentrezi atenția doar către partea profesională. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a tot ceea ce ți întâmplă, lucrurile vor lua amploare și haosul va face parte constant din viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Este indicat să aștepți puțin timp înainte de a-ți declara sentimentele pentru cei pe care îi consideri importanți pentru tine. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu încerca să grăbești acest proces.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Astăzi îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă și armonioasă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale și a inhibării în fața necunoscutului. Indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională, modul în care acționezi se mulează perfect pe sistemul tău de principii morale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Atitudinea drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Această zi mai călduroasă este potrivită pentru plimbări în aer liber.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Nimic din ceea ce faci pe parcursul acestei zile nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Simți nevoia să rămâi ”trează” din punct de vedere psihic deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, te sperie. Evenimentele din viața ta au caracter distructiv, mai ales că din nimic din ceea ce se întâmplă nu se află sub controlul tău. Anxietatea este la cote maxime astăzi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Așteptările pe care le ai de la un posibil partener intim depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare. Este important, în primul rând, să îți dai seama de implicațiile acestui mod de a percepe lucrurile. Noul an îți oferă multe oportunități pentru a face schimbări decisive în viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 ianuarie 2020

Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat. Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.
Articole astro