Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci în această perioadă poate destrăma legătura emoțională dintre tine și partener. Trebuie să faci mai multe compromisuri atunci când vine vorba de viața personală, chiar dacă acest lucru ți se pare ceva clișeic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Experiențele de care ai parte astăzi se fac resimțite la nivel somatic. Te consumi mult pentru lucruri insignifiante, chiar dacă îți repeți constant că un astfel de comportament este dăunător. În raport cu unul din proiectele la care lucrezi, este momentul potrivit să începi să culegi informațiile de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide! Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

În perioada aceasta, partea financiară prezintă importanţă majoră în relația pe care o ai. Eşti o fire independentă din acest punct de vedere și nu accepți concesii de niciun fel. Atunci când vine vorba de decizii familiale, le iei doar după ce discuți despre toate aspectele cu persoanele implicate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Durerile musculare și atacurile de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Ai nevoie să te detașezi de orice context care te destabilizează emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

În această perioadă din viața ta alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime, ai nevoie de noi obiective profesionale. Aici, în carieră, întâmpini destul de multe dificultăți atunci când îți dorești să te faci auzită de anumite persoane pe care le iei drept reper.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Iubirea și aventura sunt cele două catalizatoare ale fericirii tale astăzi. Atracția pe care o simți față de cel de lângă te ajută să visezi cu ochii deschiși la un viitor împreună. Un Jupiter destul de agitat te va face să fii mai mult categorică decât flexibilă în raport cu o anumită categorie de oameni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Astăzi îți aloci o pauză binemeritată de la tot ceea ce trăiești și te retragi într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți recapeți vitalitatea psihică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Tot ceea ce faci este încununat de succes. Este foarte evident faptul că te afli într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Astrele sunt destul de ”îngăduitoare” cu tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 ianuarie 2021

Niciodată viața nu ți s-a părut mai greu de îndurat decât acum. Lucrurile din jur nu se ”structurează” niciodată sub o formă care să îți ofere stabilitate emoțională și siguranță de sine. Aceste două stări sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a rămâne motivată în ceea ce faci.
Articole astro