Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Treci de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin și nu mai pierde timp și energie cu analiza lor. Această zi se anunță a fi destul de intensă din punct de vedere sentimental.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă investești timp și energie în dezvoltarea personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea. La birou nu se întâmplă nimic notabil, mai ales că lumea este încă ”amorțită” la început de an.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Așteptările pe care le ai de la un posibil partener intim depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare. Este important, în primul rând, să îți dai seama de implicațiile acestui mod de a percepe lucrurile. Noul an îți oferă multe oportunități pentru a face schimbări decisive în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi deoarece nu ești dispusă să lași garda jos atunci când te simți rănită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Astăzi alegi să elimini din viața ta lucrurile neesențiale și tot ceea ce consideri a fi superficial. De asemenea, faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Schimbarea pe care o susțin astrele de ceva timp încoace, începe să prindă contur și în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Pe parcursul acestei zile te lași cuprinsă de resentimente. Ajungi într-un impas emoțional care va fi dificil de depășit având în vedere toate implicațiile pe care le presupune. Indiferent de modul în care se vor desfășura lucrurile în viața ta, vei găsi mereu surse de motivație pentru a-ți atinge obiectivele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Iubirea și aventura sunt cele două catalizatoare ale fericirii tale. Atracția profundă pe care o simți față de cel de lângă tine te ajută să visezi cu ochii deschiși la un viitor prosper împreună. Un Saturn destul de agitat te va face să fii prea categorică în raport cu anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi tind să îți demonstreze contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Într-adevăr, emoțiile tale sunt complet dezorganizate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale și a inhibării în fața necunoscutului. Indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională, modul în care acționezi se mulează perfect pe sistemul tău de principii morale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 ianuarie 2019

Astăzi te simți neglijată de anumite persoane pe care tu le consideri importante. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La începutul acestui an, totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 
Articole astro