Horoscopul zilei de 2 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 februarie 2022

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jut te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 februarie 2022

Inspirația de care ai parte astăzi te ajută să pui câteva fundamente esențiale unor legături importante din viața ta. Deciziile pe care le iei în plan profesional îți oferă o plajă mai largă de opțiuni. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi reprezintă totul pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 februarie 2022

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. Oricum ar fi, ești singura care va avea de pierdut sau de câștigat. Implicarea prea asiduă din punct de vedere emoțional îți ”garantează” întotdeauna dezamăgirea.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 februarie 2022

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 februarie 2022

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 februarie 2022

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 februarie 2022

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Această confuzie care devine tot mai persistentă este pentru tine cel mai dificil lucru din viața ta de până acum. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 februarie 2022

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 februarie 2022

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 februarie 2022

A fi înțeleși și acceptați face parte din nevoile primordiale ale fiecăruia dintre noi. Un Saturn destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face astăzi să trăiești situații incomode. Indiferent de context, vei știi să spui ceea ce își doresc cei din jur să audă.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 februarie 2022

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Spre seară alegi să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 februarie 2022

Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi. Din păcate, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri.     
Articole astro