Horoscopul zilei de 2 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 februarie 2021

Pentru a spune că te dezvolți din punct de vedere personal, este important să intregrezi cu succes în viața ta contextele sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Chiar dacă opinia celor din jur este contrară cu a ta, încearcă să vezi dincolo de aparențe.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 februarie 2021

Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 februarie 2021

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Mai mult decât atât, cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 februarie 2021

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 februarie 2021

Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci în această perioadă poate destrăma legătura emoțională dintre tine și partener. Trebuie să faci mai multe compromisuri atunci când vine vorba de viața personală, chiar dacă acest lucru ți se pare ceva clișeic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 februarie 2021

Simți nevoia să rămâi ”trează” din punct de vedere psihic deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, te sperie. Evenimentele din viața ta au caracter distructiv, mai ales că nimic din ceea ce se întâmplă nu se află sub controlul tău. Anxietatea este la cote maxime astăzi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 februarie 2021

Responsabilitățile pe care le ai și dificultățile financiare care au apărut te fac să îți concentrezi atenția doar către partea profesională. Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a tot ceea ce ți întâmplă, lucrurile vor lua amploare și haosul va face parte constant din viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 februarie 2021

Astrele ”pulsează” destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Îți oferă confort psihic sprijinul pe care îl primești de la anumite persoane și apreciezi cu adevărat autenticitatea cu care relaționează cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 februarie 2021

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Orice oportunitate care poate apărea, este anulată din start dacă tu nu vei prelua inițiativa.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 februarie 2021

Astăzi alegi să iei lucrurile cu calm. În clipele de tensiune maximă, îți concentrezi atenția asupra a ceea ce simți pentru a depăși momentul critic. Ești extenuată din punct de vedere psihic. Organismul încearcă din răsputeri să te facă să accepți acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 februarie 2021

Deși de obicei îți susții cu vehemență punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți va permite să faci asta. La birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă, dar fără a trece de limitele sociale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 februarie 2021

Treci de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin și nu mai pierde timp și energie cu analiza lor. Această zi se anunță a fi destul de intensă din punct de vedere sentimental.
Articole astro