Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 februarie 2019

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de propria persoană. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima ”verigă” prin care filtrezi informațiile. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă inestimabilă de energie negativă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 februarie 2019

Atitudinea drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Această zi mai călduroasă este potrivită pentru plimbări în aer liber.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 februarie 2019

Simți nevoia să rămâi ”trează” din punct de vedere psihic deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, te sperie. Evenimentele din viața ta au caracter distructiv, mai ales că din nimic din ceea ce se întâmplă nu se află sub controlul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 februarie 2019

Nimic din ceea ce faci pe parcursul acestei zile nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 februarie 2019

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 februarie 2019

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Chiar dacă este weekend, la birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 februarie 2019

Astrele acționează în defavoarea ta. Deși de obicei îți susții punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți permite să faci asta. Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 februarie 2019

Ar fi indicat să mai aștepți puțin timp înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic cu care te întâlnești de ceva timp. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 februarie 2019

Atunci când alegi să te compari cu cei din jur, îți dai seama că ieși mereu în pierdere. Un astfel de comportament nu te ajută să îți crești stima de sine, chiar dacă de fapt asta este intenția ta. Această zi de weekend esre încărcată de evenimente imprevizibile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 februarie 2019

În această perioadă duci o luptă interioară dură. Ceea ce i se întâmplă unei persoane dragi ție, te dărâmă din punct de vedere psihic și simți că nu ai la îndemână suficiente ancore pentru a te reechilibra. Lasă-te ajutată! Ai nevoie de cei dragi, cu siguranță.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 februarie 2019

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Cariera ta se află în derivă deoarece și ea are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Este primordial ca în zilele care urmează să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 februarie 2019

Consideri că temperamentul și caracterul persoanelor din anturajul tău te pot descrie pe tine. Crezi că de cele mai multe ori, cei care se aseamănă, se atrag. Cu toate astea, trebuie să îți dai seama dacă totuși influența pe care ei o au asupra ta nu se prezintă sub o formă toxică sau distructivă.
Articole astro