Horoscopul zilei de 2 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin și nu mai pierde timp și energie cu analiza lor. Deși ți-ar plăcea să ai mai multă libertate în plan profesional, te complaci cu statutul pe care îl deții în prezent.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Capriciile de altădată ți se par inacceptabile în contextul familial sau social în care trăiești în prezent. Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Rutina poate descrie cel mai bine modul în care ți se scurge viața. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Deși la birou vezi în anumiți colegi niște aliați de încredere, ai grijă totuși la cât de mult alegi să te destănui lor. Oamenii sunt oportuniști și interesați doar de propriul bine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei. Astăzi alegi să elimini din viața ta lucrurile neesențiale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 decembrie 2022

În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima ”verigă” prin care filtrezi informațiile. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă inestimabilă de energie negativă. Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Tentațiile de care ai parte nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. O meriți din plin. Inspirația îți conduce acțiunile, chiar și atunci când nu vei fi sigură pe ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Conectarea la sine este cea care ”te va salva” în această perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Lași loc armoniei și acceptării necondiționate. A fi recunoscătoare față de tot ceea ce ai îți oferă control asupra propriei lumi interioare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Astăzi îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă și armonioasă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională, modul în care acționezi se mulează perfect pe sistemul tău de principii morale. Perioada aceasta din an îți oferă oportunitatea de a fi mai atentă la propriile dureri, nevoi, răni. Vindecarea vine din interior!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 decembrie 2022

Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi. Astăzi te lași pradă amalgamului de emoții pe care cei din jur îl naște în tine și totul devine foarte dificil de integrat.
Articole astro