Horoscopul zilei de 2 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Odată ce îți concentrezi atenția asupra obiectivelor profesionale sau investițiilor financiare pierzi din vedere un aspect important, starea ta interioară. Unele decizii care par a fi corecte sau acele ”mutări” pertinente în carieră pot ascunde de fapt altfel de lucruri. Este important să fii pragmatică și calculată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Oamenii sunt oportuniști și interesați și nu este indicat să cazi în mrejele lor. Chiar și atunci când este vorba de persoane care ți-au demonstrat în timp încrederea, ar fi indicat să rămâi cu o doză de scepticism. Majoritatea evenimentelor de astăzi te îndeamnă să îți asculți inima.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Chiar dacă nu îți dorești să faci asta, într-un anumit punct va trebui să acorzi mai multă încredere anumitor persoane. Deși această deschidere emoțională presupune și riscuri, sunt unii din viața noastră care chiar merită toate dedicarea noastră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Astăzi te simți neglijată de anumite persoane pe care tu le consideri importante. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La începutul acestei zile, totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Într-adevăr, emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională, modul în care acționezi însă se mulează perfect pe sistemul tău de principii morale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Nu te mai învinovăți pentru faptul că soliciți celor din jur clarificări asupra unor decizii care te afectează și pe tine! Este dreptul tău să fii pusă la curent cu toate aceste aspecte. Partea a doua a acestei zile este dedicată familiei deoarece ai nevoie să fii înconjurată de cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să te iei după preconcepțiile celorlalți, ar fi bine să iei decizii de una singură. O viziune pur personală îți oferă un real avantaj având în vedere situația dificilă în care te afli. Stai foarte prost la capitolul decizional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Durerile musculare și atacurile de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Ai nevoie să te detașezi de orice context care te destabilizează emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Prioritatea ta în momentul de față este succesul profesional. Confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele este esențial ca tu să te simți împlinită. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja, chiar dacă unele evenimente te pot dezechilibra emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat. Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 decembrie 2021

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional.
Articole astro