Horoscopul zilei de 2 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Uneori este nevoie să ți se amintească să încetinești puțin lucrurile. Exagerarea cu care trăiești zi de zi ajunge să îți ascundă adevăratele sentimente pentru cei din jur. Ești o ”fire alunecoasă” și în multe contexte în care te afli, nu oferi autenticitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Încetează să mai aștepți de la cei din jur să presupună modul în care te simți în anumite contexte. O astfel de așteptare este eronată și îți va aduce dezamăgiri mult mai repede decât te aștepți. De ceva timp nu te simți prea bine din punct de vedere fizic, dar cu siguranța este vorba despre ceva trecător.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Deși ai încredere în cei din jur, sunt situații în care simți că ”pericolul” este ceva iminent. În acele contexte delicate, alegi să porți o mască socială dură, inflexibilă și extrem de diplomată. Această latura a personalității te face să fii mereu printre cei mai buni profesioniști.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Tensiunea de care ai parte în anumite relații nu te mai consumă psihic ca în trecut. Acum ești focusată pe alte lucruri și o să alegi să prioritizezi totul altfel deoarece de multe ori te-ai neglijat. Oricât de mult negi asta, programul încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Comportamentul tău este unul distructiv și ambiguu. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Astrele par să îți impună un stil de viață haotic, dar tu reușești să te organizezi destul de bine, indiferent de context.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Astăzi, dispoziția ta psihică va fi excelentă. În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pe care până de curând le considerai ca fiind tabu. În această perioadă delicată se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă investești timp și energie în dezvoltarea personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, știi că trebuie să fii alături de cei dragi, indiferent de propria stare psihică. Această anulare emoțională nu este însă o decizie înțeleaptă. Dacă tu nu ești bine cu tine, nici celor din jur nu vei putea să le oferi ceea ce au nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Iubirea și aventura sunt cele două catalizatoare ale fericirii tale astăzi. Atracția pe care o simți față de cel de lângă te ajută să visezi cu ochii deschiși la un viitor împreună. Un Jupiter destul de agitat te va face să fii mai mult categorică decât flexibilă în raport cu o anumită categorie de oameni.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 decembrie 2020

În plan personal aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pa care le consideri tabu. Se pare că ai nevoie de o astfel de recunoaștere la nivel intim. Nimic din ceea ce faci în carieră nu te poate descalifica în fața colegilor deoarece ești sigură pe tot ceea ce reprezinți ca profesionist.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 decembrie 2020

Niciodată viața nu ți s-a părut mai ușor de îndurat decât acum. Lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională și siguranță de sine. Aceste două stări este tot ceea ce ai nevoie pentru a rămâne motivată în tot ceea ce faci.
Articole astro