Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Niciodată viața nu ți s-a părut mai ușor de îndurat decât acum. Lucrurile încep să se structureze sub o formă care îți oferă stabilitate emoțională și siguranță de sine. Aceste două stări este tot ceea ce ai nevoie pentru a rămâne motivată în tot ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Viața este pentru tine ceva atât de prețios încât merită orice sacrificiu pentru a o trăi din plin. În această zi nimeni nu reușește să te convingă de absolut nimic. Ai propriul ”crez” după care te ghidezi. Din păcate, felul tău de a fi atrage multe reacții negative și reproșuri. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă trebuie să investești timp și energie în dezvoltarea personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Relațiile importante pentru tine se vor ocupa de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Astăzi nu te lăsa condusă de sentimente sau emoții. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Fire sensibilă, ești mereu îngrijorată pentru toți membrii familiei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Tot ceea ce faci este încununat de succes. Este foarte evident faptul că te afli într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Astrele sunt destul de ”îngăduitoare” cu tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Acțiunile tale au la bază nevoi profunde neîmplinite. Procesul terapeutic prin care treci în această perioadă te ajută să afli răspunsuri la multe dintre întrebările existențiale care te-au urmărit de-a lungul timpului. Astăzi nu reușești să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 decembrie 2019

Ideea de nou nu a fost niciodată un lucru care să te atragă. Iubești prea mult stabilitatea și rutina. O bună parte din problemele cu care te confrunți în prezent sunt temporare. Însă în acest ”proces de îngrijorare”  ajungi să uiți complet de propria persoană.
Articole astro