Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te pot însă dezechilibra emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Activitățile de acasă îți vor distrage atenția de la munca, cel puțin în această zi de duminică. Fire sensibilă, ești mereu ingrijorată pentru toți membrii familiei. Majoritatea dintre ei întâmpină greutăți în aceasta perioadă. O bună parte din probleme sunt temporare însă și oricum nu deții tu rezolvarea lor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este o perioadă potrivită pentru dezvoltarea profesională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Un Jupiter destul de agitat te va face să fii mai mult categorică decât flexibilă în raport cu o anumită categorie de oameni. Prejudecățile te conduc de multe ori spre alegeri greșite. Mai mult decât atât, persiști în ele odată ce îți simți amenințat statutul social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 decembrie 2018

A fi înțeleși și acceptați face parte din nevoile primordiale ale fiecăruia dintre noi. Un Saturn destul de antrenant din punct de vedere energetic te poate face astăzi să trăiești situații incomode. Indiferent de context, vei știi să spui ceea ce își doresc cei din jur să audă.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Spre seară alegi să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Astăzi îți aloci o pauză binemeritată de la tot ceea ce trăiești și te retragi într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți recapeți vitalitatea psihică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Indiferent de ce sector este vorba, astăzi ai parte de întârzieri și schimbări bruște de situații. Tot ceea ce trăiești te va afecta destul de puternic din punct de vedere energetic. Îți pierzi motivația și alegi să faci lucrurile din pură inerție.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 decembrie 2018

Chiar dacă pentru tine totul trebuie să fie plănuit înainte de a se întâmpla, ar fi bine să lași puțin loc și spontaneității. Un astfel de mod de a acționa poate aduce un plus de culoare în viața ta. Mai mult decât atât, ai nevoie de noi provocări pentru a-ți depăși limitele.
Articole astro