Horoscopul zilei de 2 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 august 2021

Încearcă să nu mai fugi de sine! Modul în care alegi să te retragi în propria carapace transmite mesaje clare celor din jur, chiar dacă poate ceea ce simți nu are legătură cu modul în care acționezi. Trebuie să fii mai constantă în comportament.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 august 2021

Uneori este nevoie să ți se amintească să încetinești puțin lucrurile. Exagerarea cu care trăiești zi de zi ajunge să îți ascundă adevăratele sentimente pentru cei din jur. Ești o ”fire alunecoasă” și în multe contexte în care te afli, nu oferi autenticitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 august 2021

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 august 2021

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 august 2021

Mai multă precauție în raport cu ceea ce faci și deciziile pe care le iei te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu mai încerca să forțezi anumite contexte sau să acționezi în necunoștință de cauză!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 august 2021

Claritatea și autenticitatea de care ai parte în plan personal sunt reconfortante. Niciodată nu ai fost mai sigură decât acum pe ceea ce simți. Această senzație de bine este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți invincibilă atunci când vine vorba de provocări profesionale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 august 2021

În acest început de săptămână reuşeşti să pui în aplicare orice idee mai neconvențională care îţi traversează mintea deoarece nu îți mai pui singură piedici. Accepți cu maturitate aprecierea, dar și criticile celor din jur și acest lucru te ajută să îți modelezi statutul din plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 august 2021

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori.   

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 august 2021

Deși ideile tale pot fi de multe ori atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei. De fapt, suportul lor este tot ceea ce ai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 august 2021

Un Marte destul de antrenant și captivant din punct de vedere energetic te poate face să trăiești situații incomode. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă între tine și o persoană importantă pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 august 2021

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Este important să lași celor din jur spațiul de care au nevoie pentru a transmite ceea ce simt cu adevărat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 august 2021

Cei din jur nu contenesc să te critice pentru modul în care percepi tu lumea. Ideile tale pot fi dintre cele mai neconvenționale, dar în același timp, ai tendința de a fi inflexibilă. Acest dualism crează confuzie. Nici tu nu îți dai seama uneori cum trebuie să acționezi.
Articole astro