Horoscopul zilei de 2 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 august 2020

Te simți blocată și nemotivată. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. În ciuda acestui lucru, mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 august 2020

Acest sfârșit de săptămână este unul productiv. Ai o stare de spirit pozitivă, ești sigură pe pașii pe care îi faci, iar provocările de care ai parte te ajută să treci peste limitele autoimpuse. Încrederea în sine este ceva care se construiește în timp, iar tu depui efort susținut în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 august 2020

Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Momentele frumoase pe care le petreci în familie te ajută să te reconectezi la propriul sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 august 2020

Începând cu acest weekend, îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți reîncarci bateriile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 august 2020

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 august 2020

Vibrațiile astrelor îți oferă zile pline de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, mai ales atunci când vine vorba de modul în care te vei organiza în plan profesional. Feedback-ul pe care îl primești în acest sens te va ajuta să îți restructurezi obiectivele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 august 2020

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 august 2020

Ar fi indicat să mai lași timpul să treacă înainte de a-ți declara dragostea pentru noul partener romantic. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 august 2020

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Pe drumul pe care îți alegi să pășești, ești întotdeauna acompaniată de persoane calde și autentice.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 august 2020

Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu cedezi în fața oricui. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 august 2020

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 august 2020

În perioada următoare te vei simți în elementul tău și de aceea vei accepta cu zâmbetul pe buze toate provocările de care vei avea parte. Maniera în care alegi să te îndepărtezi emoțional de anumite persoane este una discretă. Nu vrei să iști conflicte inutile.
Articole astro